Contact

Postadres: Postbus 234

7240 AE Lochem

Bezoekadres: Aalsvoort 73

7241 MB Lochem

Tel: 0573 255 361
Fax: 0573 258 492
Email: info@panelcare.nl
Contactpersonen:
Ester Kolkman - Roes
René Kolkman

PanelCare. Past precies.

PanelCare is 1996 opgericht, met een heldere visie. We geven antwoord op de vragen in de bouw: exact op maat, exact op tijd en in de juiste kwaliteit tegen een goede prijs. Met dit uitgangspunt is PanelCare uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van speciale bouwmaterialen.

Onze core-business: het verwerken en bewerken van (speciaal) plaatmateriaal in de meest ruime zin van het woord en de productie en levering van accessoires.
Onze aanpak: no-nonsense, vakbekwaam, hands-on en met focus op de wensen van onze klanten en op ontwikkelingen in het vakgebied.


In de afgelopen jaren hebben we de ervaring opgebouwd die ons tot preferd supplier maakt van onze afnemers. We zetten onze producten af in de Benelux, Engeland en Duitsland. Doorlopend innoveren wij onze producten en productiemethoden. Ons machinepark is latest technology en up-to-date, onze medewerkers zijn specialistisch opgeleid. Daardoor zijn wij in staat al onze producten klant-specifiek te leveren. Just in time, met eigen vervoer en exact volgens de door de klant gedefinieerde specificaties. PanelCare producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan producten en oplossingen. Deze site geeft een indruk van onze producten en mogelijkheden. Zijn er specifieke vragen of wensen, neem contact met ons op.

PanelCare
Telefoon: 0573 255 361
mail met info@panelcare.nl.

Ester Kolkman - Roes
René Kolkman